Over ZORG4YOU

ZORG4YOU biedt begeleiding binnen de hele zorg- en welzijnssector. Denk aan individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Eventueel kan ZORG4YOU ook tijdelijk complete teams inzetten ter overname van een bestaand team.

Heeft u voor een langere periode of ad hoc een zorgbegeleider nodig? Dan kunt u bij ZORG4YOU terecht. Samen kunnen we de opdracht inhoudelijk vorm geven. Zo sluiten wij aan bij de behoefte aan flexibel in te zetten personeel.

Samenwerking

In 2018 slaan Mischa van den Brink en Franco Oggianu de handen in één. IZB en Stabiel Interim Zorg gaan vanaf die tijd onder één noemer verder als ZORG4YOU.

Hun drijfveer is om door middel van flexibiliteit beter in te spelen op vraag en aanbod in de zorg. Integriteit, respect, betrokkenheid en betrouwbaarheid vormen daarbij de basis. Door middel van korte lijnen, een neutrale en toegankelijke houding, heldere afspraken en een pragmatisch werkwijze bieden zij continuïteit aan alle partijen.

Keurmerk NBBU zzp-bemiddeling

ZORG4YOU is in het bezit van het keurmerk zzp-bemiddeling van NBBU. Wij brengen zzp’ers en opdrachtgevers bij elkaar. Met dit keurmerk laten wij zien dat wij de risico’s helder hebben en dat die voor de opdrachtgever beperkt zijn. De zzp’er weet dankzij dit keurmerk dat hij zaken doet met een goede bemiddelaar. Hiermee onderscheiden wij ons op kwaliteit; wij hebben onze dienstverlening goed ingeregeld en zijn ook bereid daarover transparantie te bieden.

Contact

Benieuwd wat ZORG4YOU te bieden heeft? Neem contact met ons op ›